Tarot reading zajema vpogled v vaš rojstni simbol, kar pomeni, da na podlagi vašega rojstnega datuma pogledam kaj ste po življenjskem arhetipu – tukaj vam razložim kakšni so vaši darovi in izzivi, ki ste si jih kot duša izbrali ob prihodu na ta svet. Rojstni datum je vaša koda, ki razkriva vaše darove in izzive. Ob vsakem rojstnem dnevu pa stopimo v novi letni cikel, ki nam pokaže dinamiko leta v katerega smo stopili ob rojstnem dnevu in s tem pogledamo kako vas energije podpirajo in kakšne darove in izzive lahko pričakujete v prihajajočem letu.

Na reading lahko pridete z vprašanji ali pa tudi brez saj karte pokažejo čisto vse in odkrijejo še tisto zadnjo tančico resnice, ki jo želimo izvedeti ali pa tudi ne. Ob samem naročanju na termin je zaželjeno, da poveste svoj datum rojstva, saj skozi to pridemo do večjih vpogledov, zakaj se vam določene stvari dogajajo.

Pri samih postavitvah in vpogledih se dotaknemo in pogledamo področje življenja, ki vas zanimajo. Same postavitve zajemajo vpogled splošne postavitve kaj se z vami dogaja, vpogled kaj je tisti specifični problem v službi, ali v partnerstvu. V postavitvi zdravja pogledamo kaj se trenutno z vami na zdravstvenem področju dogaja, kar pomeni da ko se počutimo slabo ali nas nekaj boli je vzrok vedno nekje drugje in vse je prevod vibracije, ki se manifestira na našem telesu ali pa v našem življenju na različnih področjih življenja.( TUKAJ NE POSTAVLJAM NIKAKRŠNE DIAGNOSTIKE, ALI KAKŠNE BOLEZNI IMATE!!! IN SAMI VPOGLEDI NISO NADOMESTILO OBISKA PRI ZDRAVNIKU OZ. URADNI OSEBI, KI JE ZA TO USPOSOBLJENA! NIČESAR NE ZDRAVIM IN MOJE DELO NI NIKAKRŠNO NADOMESTILO ZA OBISK PRI ZDRAVNIKU OZ. STROKOVNEMU DELAVCU ZA KATERO KOLI PODROČJE VAŠEGA ŽIVLJENJA. Vsi vpogledi se uporabljajo zgolj v informativne in poučne namene. Ne sprejemam nikakršne odgovornosti za vaše odločitve, ker vsak ima svobodno voljo odločanja in sprejemanja svojih lastnih odločitev na katere nimam in ne morem imeti vpliva.)

 Vsi tisti, ki vas zanimajo letne napovedi, kaj vam prinaša prihajajoče leto, pa pogledamo dinamiko prihajajočega leta, in kaj vam ta prinaša. To so le postavitve skozi katere dobimo vpogled v vaše življenje, področja življenja, ki vas zanimajo. Možni so tudi odgovori z da ali ne, ko imate določeno specifično vprašanje in ne veste kaj narediti, izbrati…Za vse tiste, ki pa bi želeli izvedeti kaj več o sebi ali kako določeno stvar izpeljati oz. katera je za vas najboljša možna izbira, pa pogledamo tudi takšno postavitev. Med samim readingom se tudi pogovorimo in poiščemo tiste najboljše možne poti za vas, ki so za vas sprejemljive in ob katerih se počutite boljše, srečne, ali pa občutite olajšanje.

 

Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja