Tarot reading zajema vpogled v vaš rojstni simbol, kar pomeni, da na podlagi vašega rojstnega datuma pogledam kaj ste po življenjskem arhetipu – tukaj vam razložim kakšni so vaši darovi in izzivi, ki ste si jih kot duša izbrali ob prihodu na ta svet. Rojstni datum je vaša koda, ki razkriva vaše darove in izzive. Ob vsakem rojstnem dnevu pa stopimo v novi letni cikel, ki nam pokaže dinamiko leta v katerega smo stopili ob rojstnem dnevu in s tem pogledamo kako vas energije podpirajo in kakšne darove in izzive lahko pričakujete v prihajajočem letu.

Na reading lahko pridete z vprašanji ali pa tudi brez saj karte pokažejo čisto vse in odkrijejo še tisto zadnjo tančico resnice, ki jo želimo izvedeti ali pa tudi ne. Ob samem naročanju na termin je zaželjeno, da poveste svoj datum rojstva, saj skozi to pridemo do večjih vpogledov, zakaj se vam določene stvari dogajajo.

Pri samih postavitvah in vpogledih se dotaknemo in pogledamo področje življenja, ki vas zanimajo. Same postavitve zajemajo vpogled splošne postavitve kaj se z vami dogaja, vpogled kaj je tisti specifični problem v službi, ali v partnerstvu. V postavitvi zdravja pogledamo kaj se trenutno z vami na zdravstvenem področju dogaja, kar pomeni da ko se počutimo slabo ali nas nekaj boli je vzrok vedno nekje drugje in vse je prevod vibracije, ki se manifestira na našem telesu ali pa v našem življenju na različnih področjih življenja.( TUKAJ NE POSTAVLJAM NIKAKRŠNE DIAGNOSTIKE, ALI KAKŠNE BOLEZNI IMATE!!! IN SAMI VPOGLEDI NISO NADOMESTILO OBISKA PRI ZDRAVNIKU OZ. URADNI OSEBI, KI JE ZA TO USPOSOBLJENA! NIČESAR NE ZDRAVIM IN MOJE DELO NI NIKAKRŠNO NADOMESTILO ZA OBISK PRI ZDRAVNIKU OZ. STROKOVNEMU DELAVCU ZA KATERO KOLI PODROČJE VAŠEGA ŽIVLJENJA. Vsi vpogledi se uporabljajo zgolj v informativne in poučne namene, ki temeljijo na mojem znanju, ki sem ga pridobila skozi izobraževanja in lastnih izkušenj. Ne sprejemam nikakršne odgovornosti za vaše odločitve, ker vsak ima svobodno voljo odločanja in sprejemanja svojih lastnih odločitev na katere nimam in ne morem imeti vpliva. Vsi obiski so na lastno odgovornost. )

 Vsi tisti, ki vas zanimajo letne napovedi, kaj vam prinaša prihajajoče leto, pa pogledamo dinamiko prihajajočega leta, in kaj vam ta prinaša. To so le postavitve skozi katere dobimo vpogled v vaše življenje, področja življenja, ki vas zanimajo. Možni so tudi odgovori z da ali ne, ko imate določeno specifično vprašanje in ne veste kaj narediti, izbrati…Za vse tiste, ki pa bi želeli izvedeti kaj več o sebi ali kako določeno stvar izpeljati oz. katera je za vas najboljša možna izbira, pa pogledamo tudi takšno postavitev. Med samim readingom se tudi pogovorimo in poiščemo tiste najboljše možne poti za vas, ki so za vas sprejemljive in ob katerih se počutite boljše, srečne, ali pa občutite olajšanje.

MOŽNOSTI READINGA:

*osebno srečajne- reading traja do ene ure, cena readinga je 55eur

*po telefonu- reading traja do ene ure, cena readinga je 55 eur

*preko skypa – reading traja do ene ure, cena readinga je 55 eur

*odgovori preko email pošte- postavite do 3 vprašaja, in v dogovorjenem času dobite na email odgovore(po predhodnem dogovoru se dogovorim vse potrebno, in se dogovorimo tudi glede vprašanj) . Cena readinga je 40 eur

Za vsako reading se je potrebno predhodno naročiti, kjer se dogovorimo za datum, in uro ter vse potrebne informacije, ki jih rabite vi in jaz, da se reading izvede. V kolikor se zamuja na sam reading si pridružujem pravico do odpovedi readinga. V kolikor začutim, da osebi ne morem pomagati, ali da ima oseba, ki prihaja nemoralno in neetično ozadje osebe ne sprejmem na reading.

Pridružujem si pravico do spremembe cen in izvajanja readinga.

 Reading lahko posnamete, vendar je posnetek brez mojega pisnega dovoljenja prepovedano kopirati, prepisovati, razmnoževati, razširjati v komercialne namene.

 

Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja