Že kot otok sem se nekje zavedala, da so mi v tem življenju podani različni darovi skozi katere dobivam različne vpoglede v ta svet in svet zgoraj. Dva izmed najmočnejših vpogledov sta moje sanje, skozi katere dobivam odgovore na različna vprašanja, ki se mi porajajo v mojem življenju in skozi katere vidim v prihodnost, sedanjost in vem enostavno kaj se čisti tako kolektivno kot kaj se bo dogajalo v mojem življenju ali pa v življenju ljudi, ki so okli mene. Druga pa je moja močna notranja intuicija, ki se do danes še ni zmotila. Kot otrok si s tem dvema darovoma nisem znala veliko pomagala saj si ju nisem dodobra znala razlagati in sem v določeni situacijah to veselo potlačila, dokler ni nastopilo leto 2010, ko sem se odpravila na pot odkrivanja vsega kar obstaja tako zgoraj kot spodaj.

Na samo poti odkrivanja tako sebe kot vseh svetov, ki obstajajo sem se odpravila odprtih rok in raziskovala vse možno kar mi je prišlo pod roke tako literaturo kot vsa znanja, ki sem jih dobivala na predavanjih. Najbolj od vsega me je zanima zakaj se mi določene stvari dogajajo v mojem življenju, zakaj stvari ne morem spremeniti, zakaj se vrtim v začaranem krogu kljub temu, da mi je vse razumljivo in prišla do zanimivega spoznanja takrat za mene- s svojimi mislimi kreiraš svojo realnost. Tukaj pri tem vedenju- Abrahamovem vedenju sem se zaustavila za 6 let. Nič drugega me ni zanimalo, ker sem bila enostavno ob tem vedenju srečna. Samo vedenje je široko, globoko, močno, resnično. Vse te tehnike, ki so mi bile podane takrat jih z veseljem uporabljam še danes, saj so praktične, uporabne in delujejo v mojem življenju. Sama pot pa me je odpeljala k raziskovanju in odkrivanju tarot kart. Tarot je eden izmed tistih ključev in orodij, ki pokažejo naš življenjski zemljevid, kaj se s človekom ta trenutek dogaja na vseh štirih nivojih: miselnem, čustvenem, energijskem, in kot sama manifestacija v realnem življenju. Ko sem se učila tarota v enem izmed težkih obdobij v svojem življenju sem vedela, da to ni nikakršno “šloganje” ampak je samo zrcalo vsega kar se dogaja v nas samih, našem življenju in skozi postavitev vse skupaj vidimo in lahko spremenimo še tisto kar mislimo, da ne moremo spremeniti, razkrije se zadnja tančica skrivnosti, ko človek niti pomisli ne kaj vse se lahko vidi. Tukaj so se vsi tisti deli mene in znanje od prej sestavila v sliko, ampak ne še v popolno celoto, ki sem jo iskala. Vzporedno sem se  začela učiti astrologijo, saj je bilo to nekaj, kar me je od majhnega zanimalo. Vedela sem, da obstaja več kot samo to kar vidim, čutim in skozi vpogled v astrologijo sem prišla po tiste dele sestavljanke, in dele sebe, ki sem jih iskala in dala v celoto. Tukaj se moja pot ne zaključi, ker konstantno raziskujem naprej. To so veliki deli men, ki me sestavljajo in skozi to imam vpoglede v celotno dinamiko življenja tako zgoraj kot spodaj. 

V življenju sta mi bila dana dva največja učitelja in to sta moja otroka. Vsak je rojen s posebnimi povezavami, energijami, namenom. Vsak od njiju me je prišel naučiti tisto kar se moram naučiti v tem življenju, kot duša, mama, ženska, človek.

Moja velika želja in sanje kaj si jaz želim delati in biti se je sestavila v sliko skozi celotno raziskovanje v mojem življenju, da je moje delo pomagati ljudem v življenjskih situacijah na katere tisti trenutek nimajo odgovora ali pa ne vedo kako naprej.

In da skozi svoje znanje, življenjske izkušnje, intuicijo in uporabo vseh teh ključev, ki so mi bili podani v življenju pomagam vsakemu posamezniku, ki si tega želi in tudi to začuti. Ob vsem tem pa se držim enega velikega zavedanja, da Resnica je moč, ki nas pripelje do našega notranjega Vedenja in Svobode in živi v svoji moči Svobodno. Zato neglede na kaj v življenju sprejmi in živi svojo resnico, sledi notranjemu klicu svoje duše, ki te bo pripeljala do tvoje notranje moči, vedenja, svobode.

Kim

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja