Ta zahvala je namenjena posebnim ljudem v mojem življenju, ki so mi in mi stojijo ob strani skozi celotni projekt Čarodejke. Za vsakega posebej bi lahko veliko napisala, tukaj je samo mali povzetek za vsakega od vas. Hvala vsakemu od vas, ki je prispeval svoj delež k zgodbi Čarodejke. Cenim

Boštjan brez tebe danes nebi stala ta spletna stran. Po vseh mojih muhah in nedorečenih idejah, kaj, kako, čemu, barve…si stran postavil tako, da je meni pisana na kožo. Preprosto in lepo. Najino prijateljstvo sega zelo daleč nazaj in po vsem tem času lahko rečem, da se zelo dobro poznava, da veš kaj hočem in kaj mi je všeč. Hvala ti, da si še tisti zadnji trenutek dodajal slike, urejal vse kar je bilo potrebno. Hvala ti za vsako mnenje, ki si mi ga podal, za vsak kompliment, ki si ga prispeval k tej moji poti. Hvala ti za vso pomoč in cenim, da urejaš in dodajaš tej strani tisto pravo podobo. Cenim hvala.

Lea brez tebe danes nebi bile tako posebne vizitke in celotni logotip Čarodejke. Cenim, da si mi vse skupaj oblikovala, cenim da si jih upoštevala in naredila vse po njihovemu navdihu. Hvala ti, da si spremljala celotno ozadje kaj se dogaja in podala vsa mnenja na moja vprašanja. Hvala za vsako tvojo podporo, mnenje, izdelavo tako vizitke, logotipa, in oblikovanja še tistih zadnjih detajlov za facebook. Leino delo si lahko pogledate na njeni spletni strani www.leadtonature.com , zelo priporočam, ker je prava profesionalka svojega dela. Cenim hvala.

Amelia te energije, ki jo čutim ne znam dati v besede. Poslani sva si bili tri leta nazaj. Najini poti se prepletata in zgodbi sta si podobni. Cenim čisto vsak najin jutranji in večerni pogovor. Cenim, da sva druga drugi stali in si stojiva ob strani. Ponosna sem na najino prijateljstvo, ker je iskreno, pristno, toplo in sva si enostavno blizu. Cenim vse tvoje uvide, mnenja, spodbude… Ko mi je bilo težko si mi stala ob strani si me bodrila, ko sem rabila tisto “brco” v “rit” si bila ti tista, ki je za to poskrbela. Cenim, da se danes veseliš z mano. Si topla, iskrena, pristna, nežna, materinska…Si tista prava prijateljica, ki si jo lahko želi čisto vsaka ženska med nami, ker si to kar si. Imaš v mojem srcu posebno mesto. Cenim, da si v mojem življenju. Amelio lahko obiščete v njenih poslovnih prostorih Om Vitalis centra v Postojni, kjer opravljajo dejavnost očesne optike, terapiranja z Bicom bioresonanco. Po opravljenem bioresonančnem skeneranju svetujejo kako do boljšega počutja z Biostile prehranskimi dopolnili (naročanje: 08/1617555) . Zelo priporočam, ker je tudi meni osebno pomagala glede mojega zdravja.

Urška prvič sva se srečali na dušnem readingu. Nisi me poznala, ničesar nisi vedela o meni… ko si mi predajala sporočila si/ste me tolikokrat zadeli v tisto srčiko bistva, da sem ostala brez besed. Predala si takšna sporočila, ki imajo še danes smisel. Si topla, nežna, iskrena, odločna. Si to kar si. Si ena in edina v mojem življenju, ki so nama zmaji blizu in so eno z nama. Cenim, vsako tvoje mnenje, svetovanje, vsak tvoj izdelek, ki sem ga kupila od tebe( in še jih bom kupovala 🙂 ) , ker mi osebno veliko pomenijo vse te energije, ki gredo preko tebe v slike, portale, knjigo, sporočila so enostavno božanske kreacije. Cenim, da si me potisnila skozi tisto mojo cono udobja v kateri bi čepela še danes verjetno. Tvoje kreacije, ko jih prineseš domov naredijo tako z vidnega kot nevidnega vse tisto kar rabi vsaki posameznik. Cenim, da si v meni prepoznala tisto ognjevitost, da si mi že prvič rekla nisi ti nekdo, ki bo v jami čepel. Tvoj glas skozi reading, svetovanje je poseben. Spremeniš barvo glasu, ki seže do duše. Ponosna sem na tebe, na tvojo razstavo, knjigo, slike, portale…In veselim se vseh tvojih kreacij, ki jih boš ustvarila. Urško lahko spremljate preko fb: Izvorni Stik, Urška Puš in na spletni strani www.dotikonostranstva.si . Priporočam čisto vsakemu človeku, ker pri Urški se res razkrije bistvo. Cenim in hvala ti da si .

Jelka hvala ti za vsak vpogled v karte, ker z vsakim vpogledom si mi zelo pomagala. Cenim najino prijateljstvo in cenim najino pot, ki se v življenju prepleta skozi raziskovanje astrologije in tarota. Cenim in hvala za vsako spodbudo, mnenje… Cenim hvala.

Shana Flogie si izjemna ženska, ki skozi svoja znanja predaš človeku tisto kar enostavno potrebuje, da se počuti dobro. Cenim, da si mi kot učitelj stala ob strani, ko sem plavala skozi tornado v svojem življenju. Cenim vso znanje, ki si mi ga predala na vseh srečanjih, tako osebnih, tarot šoli kot v Šoli za ženske Youniq. Hvala ti, za vsak vpogled v astrološko karto, za vsak nasvet, za vsako vzpodbudo. Cenim, da to kar učiš tudi živiš. Cenim, vso tvoje znanje. Cenim tvoje strokovno meneje glede Čarodejke. Cenim, da si to kar si. Shanino delo si lahko ogledate na fb: MyChi in na www.mychi.si . Priporočam vsakemu posamezniku, ker njeno znanje je zelo široko in čisto vsak najde v MyChi templju nekaj za sebe. Cenim hvala.

Špela spoznali sva se skozi tvoja predavanja v Šoli za ženske Youniq. Predala si mi ogromno stilskega znanja in točno veš kaj hočem in kaj mi paše. Hvala ti za celoten styling za slikanje spletne strani, za moje prvo javno delo, in za vse kar sledi…Cenim, da se lahko obrnem na tebe, ko rabim styling in kakršen koli nasvet. Si iskrena topla. Hvala vama, da sta bila edina ki sta mi omogočila sam tisk vizitk. Špela ima s svojo mami svojo blagovno znamko in delujeta pod imenom Lmld.style spremljate ju lahko preko fb: Lmld.style. Priporočam vsaki ženski, kjer z njuno pomočjo najdete styling za sebe in skozi to preobrazbo zaživi tista prava ženska, ki biva v njej. Hvala Infokart d.o.o. za izdelavo vizitk.

S cenjenem Kim

 

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja