Mesec julij nam daje možnosti obilja, razcveta in širitve saj je v znamenju Kolesa sreče. Kolo sreče nam podaja možnosti, da obrnemo svoj tok življenja v bolj srečnejšo in pozitivno smer. A hkrati nas nagovarja če želimo, da se to uresniči, da smo nepristranski kot sfinga, prožni kot opica in da kot krokodil iščemo nove priložnosti, možnosti za načine izražanja kreativne energije. Zahteva tudi, da se v določenih stvareh konkretno premaknemo in stvari zelo dobro skomuniciram tam kjer je to potrebno tako privatno kot poslovno. Ne pozabite, da je trenutno merkur v retrogradni fazi in da ni priporočljivo podpisovati pomembne dokumente ampak je zgolj faza za notranje vpoglede vase, pospravljanje, pogovore itd. Karkoli pomembnega bi podpisovali v tej fazi se bo kasneje vse skupaj pokazalo v čisto drugačni luči. Notranji vidik kolesa sreče je Mag, ki ima desetera orodja. Skozi zavestno in prožno sprejemanja vseh dogodkov delujte modro, odkrito in pošteno. Karkoli je tako nujnega pustite stati in dobro prespite predno naredite naslednje korake, da vam kasneje ne bo žal za storjene stvari.

Ne glede na to da je za nami sončev mrk, lunin nas čaka jutri- vpliv se že zelo dobro čuti zato si vzemite čas za sebe, predihajte, spustite vse kar je za predihati, spustiti in ne reagirajte na prvo žogo in dobro prespite predno se podate v akcijo. V komunikaciji delujte modro, da ne bo prišlo do kratkih stikov in nepotrebnih nesporazumov,zamer… Po eni strani je težko obdobje, kjer se spreminjajo opuščajo vse stvari, ki niso v skladu z nami iz preteklosti in nam v življenju ne služijo več zato spustite vse stare nahrbtnike, ki jih nosite na ramenih in se na pot podajte lažji, osvobojeni brez bremen. Vse lekcije, ki jih doživljamo sedaj so v najvišje dobro vseh nas, ne glede na to kako je mogoče videti situacija težka, vedno najdite vrata, rešitev skozi katero se podate na novo pot. Rešitev vedno obstaja- ne pozabite dokler imate fokus v problem rešitev sama od sebe ne more priti. Dobro poglejte vsem svojim strahovom, izgovorom in če-jem v oči, da se bodo razblinili kot mehurček. Zato se fokusirajte v rešitve in ne probleme. A pogoj za to je da najprej sprejmete v sebi to kar se vam dogaja, ker skozi sprejetje vseh delov sebe se začne faza zdravljenja in obnavljanja. Na svojem kolesu sreče se usedite najvišje kar se da- postavite si visoke cilje, prioritete, da boste lahko kasneje obrali vse svoje sadove, ki jih boste sedaj posadili, in glejte, da ne padete iz tega kolesa sreče. Možno je da bi tudi kaj dedovali ali pa prejeli kakšne finance, ki vam pripadajo. Imejte fokus kam želite priti. Naredite si načrt in se držite tega načrta. Na celotni poti do tja pa uživajte saj se popotovanje nikoli ne konča a velikokrat pozabimo, da je smisel našega življenja uživanje skozi lekcije saj smo si jih izbrali sami predno smo prišli na ta svet. Poiščite stvari ob katerih se počutite boljše, saj s tem spuščate fokus pri situacijah, ki vam niso po meri in s tem dopuščate željeno in spuščate upor, ki je nastal. Opazujte situacije-dogodke česa vas učijo. Iz vsake situacije povlecite le najboljše. Bodite nežni do sebe in se ne “marcvarite”kaznujte po nepotrebnem, ker dokler se ne boste sprejeli takšne kot ste, vas tudi drugi ne bodo videli niti sprejeli drugačne, ampak boste od njih dobili nazaj še večji bumerang.

Delaje na sebi, spuščajte, opazujte svoje telo, kje vse nastale situacije drži in predihajte tiste dele telesa, da sam upor spustite in daste telesu možnost, da se regenerira. Pojdite k morju, reki in prosite vse v katere verjamete ali pa čisto preprosto univerzum, da sčistijo vašo auro, naj odnese voda vse kar ni v vaše najvišje dobro. In ne pozabite, ko ste na morju se imate vedo “fino”in uživate-zakaj?ker nimate fokusa v težave in takrat samo dopuščate, da ste. To počnite tudi če še niste imeli dopusta, skozi meditacijo, sprehode… Tam kjer veste, da z največjo lahkoto dopuščate vse. Bodite kot mali otroci in se se igrajte igro čarovnije.

Ne pozabite, da je leto 2019 pod arhetipom Obešenca, kar pomeni, da se stara karma prekinja, maske ljudi okoli vas bodo padale, razreševati bi znali stvari povezane z mamo, kašno mamo ste imeli vi in kje ste sedaj ve ženske kot mame. Kakšne mame si želite biti svojim otrokom. Kakšne ženske ste ve? Odlagali boste svoje maske in odigrali dogovorjene igre. Ego se uglaša na vseh področjih- pa ste res ogroženi se morate komu dokazati? Se pretvarjati, da ste boljše kot ste? Kaj si bodo drugi ljudje mislili o vas? Je to res pomembno kaj si drugi ljudje mislijo o vas? Se imate konstantno pod kontrolo? Se delate močnejše kot v resnici ste? Še in še bi se dalo naštevati…Ampak kaj od tega je sploh pomembno? Nič samo to, da ste in se sprejmete takšne kot ste, brez lažnih mask in ščitov, tudi če boli boste nekega dne pogledali nazaj in se spomnili kdo ste bili takrat. Danes ste drugačni, kot včeraj. Spustite vse česar več ne rabite in da ste do drugih spoštljivi, da jih cenite in se zahvalite vsakemu, ki vam je pripravljeni pomagati. Ne bojujte se več. Tista krona na glavi tudi če pade pa kaj, saj “visite” iz drevesa in opazujete situacije iz drugega zornega kota.

Hkrati pa se oglaša vaša pot srca- kaj si vi z vsem srcem želite? Kaj je tisto kar vas vodi po vaši poti srca? Pa delate vse stvari iz srca? Kdo si želite biti kot oseba? Prepoznajte svoje vzorce po katerih delujete in jih spremenite, ker hkrati se spet uglasi ego, ki se boji, da bo ostal brez identitete, katero ste skozi življenje na vzorcih, ki so nam bili podani zgradili sebe. Pridite skozi vse te zidove, ščite v sebe in spustite vse. Določene dele vas boli, da jih ne slišite, ignorirate in to je isto kot če bi malega dojenčka ignorirali, ki joka. Prosite za rešitve, ali jih poiščite sami, da se osvobodite vsega česar se morate osvoboditi, da ne boste več tavali po poti brez smerokazov. Objemite te dele vas, in njim obljubite, da jih ne boste več ignorirali. Ne pozabite, ko jočete ste lepi, ste božansko lepi saj s tem pokažete svojo ranljivost v kateri je največji diamant lepote in ljubezni, hkrati pa spustite celotni upor, ki ste ga nosili v sebi. In takrat ste povezani s sabo. Ne sramujte se sebe. Niste znali drugače, ker če bi znali drugače bi definitivno naredili drugače.

Resnica, moč, vedenje naj bo vaše vodilo in sprejmite svojo moč in pričarajte svoj svet. Kim

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja