Dobrodošel mesec avgust :). Imam občutek, da smo vsi zelo čakali ta mesec, sploh po dveh mrkih in še retrogradnem Merkurju, ki je mešal štrene vse povsod kjer se je to dalo. Energije celotnega ozračja so se malo sprostile ni več toliko naelektreno ozračje kot je bilo in ne smemo pozabiti, da se danes 1.8. Merkur obrne iz retrogradnega gibanja v direktno gibanje. Dihalo se bo lažje, ljudje okoli nas ne bodo več toliko naelektreni. Prihajamo v obdobje kjer bomo pogledali svojim “demonom” in strahovom v oči in skozi to soočanje zasijali v svoji pravi moči ter spoznavali svoje strasti.

Kaj nam prinaša mesec avgust: Mesecu avgustu bo vladal arhetip XI- Moči in sijaja. Ta mesec bomo pogledali vsem svojim “demonom” in strahovom v oči, da bomo lahko skozi soočanje, ki sledi zasijali v vsej svoji moči in strasti. Skozi sprejetje vseh svojih strahov, ki jih nosimo v sebi ustvarjamo velik upor v svojem življenju in ne moremo vladati na svojem odru v življenju dokler se jih ne osvobodimo. Strahovi, ki so v nas vseh prisotni so ena velika iluzija. Vsakemu strahu, ki je prisoten vedno vlada neko prepričanje, ki stoji za njim. Strah je čustvo nizke vibracije, ki je včasih lahko neko opozorilo včasih pa nas tako ohromi, da tudi dihati ne moremo in smo v nekem konstantnem krču v življenju skozi katerega se komaj premaknemo. Česa nas je v resnici sploh strah? Ste pogledali tem svojim strahovom v oči? Strah pred čem imate? Kaj vam ta strah sploh predstavlja in zakaj ga nosite s seboj? Ta mesec vam ponuja priložnosti, da se osvobodite vseh strahov. Najbolj pomembno je, da sprejmete najprej svoj strah predihate v telesu tiste predele in organe v katerih se je naselil ta strah. Skozi sprejetje vseh odtenkov strahu in vseh drugih občutkov, ki jih nosite s seboj poiščite tiste stvari v življenju, ki se jih veselite, da boste dali novi energiji zagon.

Arhetip moči in sijaja ponuja, da si v svojem življenju na svojem odru postavite svoje mesto. Ta mesec ponuja možnost, da zavladate vsem svojim strastem, da vsi vaši projekti, ki še niso ugledali luči sveta ugledajo luč in da zasijete v svoji moči in strasti. Energija moči in sijaja je v prvi vrsti predno pridemo do teh občutkov energija predanosti, zaupanja, vere in skozi te občutke nas popelje do prave moči, vedenja, strasti, ljubezni, čutnosti, radosti… Skozi celotni proces, ki se bo dogajal se bomo vsi srečevali z preprekami v našem življenju, zato poglejte kaj vam kažejo te prepreke. Soočite se z njim in jih poskušajte obvladati in spremeniti. Poiščite v svojem življenju svojo strast.

Notranji vidik XI- Moči in sijaja je II- Velika svečenica. Velika svečenica nosi v sebi ogromno darov, do njih pa pride samo skozi popotovanje v svoje skrite dele sebe-vrnitev samemu k sebi, in tam se skrivajo vsi darovi. Ta mesec ponuja potovanje in raziskovanje v sebe in v vse dele sebe. Velika svečenica je samozadostna, odločna, zaveda se sebe in vseh svojih darov, ki jih nosi v sebi, ima močno notranjo intuicijo in je neodvisna. Ima uravnoteženo tako moško kot žensko energijo. Je v harmoniji sama s seboj. Poglejte kje v svojem življenju ne delate kompromisov in če ste nezadovoljni z njimi jih spremenite, omilite in vnesite več harmonije v tista področja življenja, ki to potrebujejo. Poslušajte svojo notranjo intuicijo, ki bo močna in ji sledite. Če se le da veliko časa preživite ob morju, tekoči vodi, ker vas bo voda regenerirala, sčistila iz vaše aure vse česar ne potrebujete več.

V svojem življenju poglejte kje vladate z moško energijo in v te dele življenja poskušajte vnesti več ženske energije. Ženska energija je tista, ki zdravi, ljubi, neguje, hrani…Je nežna a hkrati odločna.

V tem mesecu vladata dve Veliki svečenici. 8.8. doseže energija portala Levjih vrat svoj vrhunec in na ta dan zavlada energija Boginje Isis, ki je vsemogočna kreatorka, maginja, mojstrica življenja…Je Velika svečenica, boginja ljubezni,vedenja,moči, plodnosti, mati, boginja žensk… Na ta dan ne pozabite manifestirati željeno, in ne pozabite, da je tukaj pomembno, da imate odprto srce- da čutite in sprejmete vse v svojem življenju takšno kot je. Sprejmite vse svoje občutke, ker samo tako lahko zavladate svojemu življenju in spremenite tisto kar želite. Z energijo moči, cenjenja, veselja in ljubezni pa kreirajte svoje novo življenje.

15.8. je Marijino vnebovzetje, in na ta dan jo je možno še bolje čutiti. Opazujte vse svoje občutke te dni, ker zna “pometati” ven vse kar je bilo potlačenega. Obrnite se k njima in potujte v njuna energijska svetišča in ju prosite za pomoč, ali da vam v zvezi s čim pomagata ozdraviti,pokazati pravo pot-karkoli boste začutili, da potrebujete… in ne pozabite se njima zahvaliti za njuno prisotnost in vso pomoč in moč, ki vam ju bosta energijsko posredovali. V svojem življenju poglejte odnos do sebe kot ženske, mama, hčerke, žene. Kakšno vlogo igrate in kako se v njih počutite. Kakšne in kdo si želite biti kot ženske, mame, hčerke, žene? Kakšen odnos imate do svojih otrok? Kakšne želite biti kot mame? Moški kakšen odnos imate do svojih mam, žena, hčera? Jih cenite in spoštujete kot ženske, ki so vas rodile in vam rodile otroke? Skozi žensko energijo in popotovanje v sebe boste prišli do tiste prave svoje moči, ki je ljubezen. Obe zdravita z ljubeznijo, ki je vsemogočno zdravilo za vse.

In skozi povezovanje z njima lahko pridete do svoje prave ženske moči. Ženska moč se skriva v maternici. Maternica je vir ženske moči in največji center kreativnosti, vir življenjske ustvarjalnosti. Če še enkrat dobro pogledate prvo sliko arhetipa moči in sijaja vidite, da lepotica drži v rokah maternico. Ko odprete svoje srce se povežete z maternico, ki je vsemogočna. Tukaj se rojevajo nova življenja.

Resnica, moč, vedenje naj bo vaše vodilo in sprejmite svojo moč in pričarajte svoj svet. Kim

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja