Partnerski odnos je nekaj, kar je potrebno vlagati in graditi. Ni nekaj samoumevnega. Je velik izziv veliki večini ljudi. Veliko žensk pričakuje veliko od svojega partnerja in obratno. Moški bi rad imel doma ženo, partnerico, mamo svojih otrok, ljubico…Ženske pa bi rade imele moškega, očeta svojih otrok, ljubimca in nekoga, ki bi njim izpolnil vse kar si želijo. In skozi različne poglede in nerazumevanje drug drugega se odnos začne sčasoma krhati. A se velikokrat zatakne še predno se oba zavedata, da je to velik “projekt” na katerem je potrebno delati in graditi. In sčasoma pride do neželjenega razhoda. Če pa je še kakšen otrok v družini pa se velikokrat zgodi, da ženska posveča vedno več časa otroku in sebe daje otroku, za partnerja pa zmanjka časa… To je samo nekaj stvari v partnerski vezi, ki so nerazumljene in se nehote vrtijo v začaranem krogu.

Čisto vsak pa hrepeni po tisti ljubezni, in jo išče navzven v svojem partnerju, okolici, in je ne dobi. Zakaj? Ker se čisto vse začne v odnosu jaz do sebe in on do sebe. Vsak človek v partnersko vezo prinese svoje kovčke polne “krame”. Kovčke iz primarnega odnosa mama-oče-otrok. Tukaj se čisto vse začne in konča. Partnerski odnos je velikokrat projekcija vlog, ki sta jo igrala naša mama in oče v njuni vezi. In ker je velikokrat to področje nerazčiščeno nastopijo težave v odnosih…

Delavnica JAZ, TI, MIDVA=NAJIN ODNOS je namenjena čisto vsakemu posamezniku, ki si želi boljšega odnosa v partnerski vezi. Na “delavnici” bomo skozi primere pogledali kako graditi na odnosu brez kakršnega koli pogojevanja, pričakovanja, in kako biti do nasprotne strani ljubezen. Vsi tisti, ki nimate parterjev in si jih želite, oziroma gradite novo vezo na novo pa dobrodošli, ker bomo na praktičnih primerih vadili, kako graditi odnose in kako na najboljši možen način dobiti od partner/ja/ke najboljše kar se da.

Delavnica bo v mesecu septembru. Točen datum še sporočim. Cena delavnice je 40 eur. Število mest je omejeno. Predhodnje prijave so možne na moj telefon ali preko sporočila.

Kim

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja