Skupinski tarot reading je namenjen vsem, ki si želite vpogleda v različna področja svojega življenja, ali pa trenutno ne veste kaj narediti, katero pot izbrati, ali pa si samo želite splošnega vpogleda kaj se dogaja v vašem življenju. Vsaki mesec se bomo srečevali enkrat mesečno ob prijetnih energijah, kjer se bomo sproščeno pogovarjali in gledali v karte. Tematike bodo različne. Vsa vprašanja, ki bodo postavljena v skupini zajamejo čisto vsakega posameznika, saj se vsakega dotakne na različnih nivojih. Skupina se nikoli ne sestavi naključno, ko potegnemo neko nit skupine vidimo, da smo vsi tam z podobnimi stvarmi, ki se na dogajajo v življenju. Skozi poslušanje drugih lahko pridete do odgovorov za sebe.

Tarot razkrije še tisto zadnjo tančico skrivnosti, ko misliš, da lahko nekaj skriješ ali pa misliš, da se ne mora pokazati se vedno pokaže. Velikokrat tudi sama ostanem brez besed. Skozi celotni vpogled bomo pogledali tudi kaj ste po življenjskem arhetipu in v katerem letnem ciklu se nahajate, da boste lažje razumeli, kaj se vam dogaja v življenju.

Ob prijavi je zaželjeno, da javite tudi svoje rojstne podatke, da lahko vnaprej pripravim vse kar je potrebno pripraviti.

Se vidimo v septembru. Predhodnje prijave so že možne, na moj telefon. 041301250.

Se veselim našega srečanja.

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja