Pa smo zajadrali v mesec september. Po lepem, vročem in polnem presenečenj poletju nas čakajo spremembe. Mesec september ponuja nove projekte, nove odločitve, nove poti. hkrati pa bomo prekinjali še tiste zadnje stare vzorce, prepričanja, in soočali se bomo z našim egom. Za nekatere je to stresni mesec, saj so otroci odšli nazaj med šolske klopi, malčki pa v vrtce. A nič zato, ker je čisto vse del procesa skozi katerega jadramo v življenju. Vse spremembe, ki se nam zgodijo v življenju, so spremembe na boljše. In tudi naši otroci rabijo nove rasti in izkušnje v življenju, ker jih žal pred vsemi spremembami v življenju ne moremo “zaščititi”.

PORTAL JE DELO URŠKE PUŠ! NASLOV PORTALA JE PREMAGOVANJE OVIR!

Mesecu septembru vlada arhetip obešenca. Sam arhetip ponuja možnosti prebujenja in prepoznavanja ponavljajočih se vzorcev, navad itn, ki omejujejo našo rast in razvoj. Hkrati pa nas daje v proces, kjer nam pomaga, da prekinemo čisto vse kar ni več v skladu z nami in nam v naših življenjih ne služi več. Možnosti, da vse to prepoznamo in spregledamo, pa se čisto vsem nam ponujajo skozi izzive, ki nam jih daje življenje, vendar je potrebno, če želimo to videti in spremeniti, da stvari pogledamo iz drugega zornega kota. Včasih se je treba postaviti na glavo in bingljati z glavo iz drevesa, da vidimo iz drugega zornega kota, se postaviti v drugačno stališče, da bi lahko videli vse drugače. Samo prebujenje se začne, ko ozavestimo stvari, ki nam ne služijo več in tukaj se pot rasti komaj začne.. Tukaj se ponavadi oglasi naš ego, ki ima velik problem s spremembami, ker se na nek način počuti ogrožanega, saj smo svojo osebnost čisto vsi gradili na prepričanjih svojih prednikov in tako se boji, da bi ostal brez identitete-kdo sem v resnici kam grem, kaj hočem in enostavno nekaj mora imeti, da se drži še za tiste zadnje trhle veje, ki mu ne ponujajo več možnosti, da bi živel, ker je to drevo že zdavnaj ovenelo. Tudi naši predniki na žalost niso znali drugače, ker če bi znali drugače bi nas verjetno vzgajati drugače. Vse te izzive pa si v življenju zadajamo sami. In samih možnosti po drugačnih poteh, drugačnih odzivanjih je ogromno. Dokler smo v nekih slepih ulicah in tavamo brezglavo ne vidimo rešitev. Zato je zelo pomembno, da naravnate svoje kompase- vaše srce in prevzamete odgovornosti za svoje življenje, svoja dejanja in prekinete z starimi ponavljajočimi se vzorci, da se boste lahko premaknili naprej v življenju. In zelo pomembno je to, da se ta mesec prekinja stara karma.

Ego bo bil svojo bitko. Vse povsod se bo oglašal, skakal, dokazoval svoj prav. Zato je zelo pomembno, da globoko vdihnete in ne odreagirate na prvo žogo, ker vas zna to zelo boleti na koncu. Glejte, da vas lastni ego ne bo obesil. Ne igrajte igre uma ampak igro srca. Snemite tisto svojo krono iz glave, in odigrajte dogovorjeno igro tako kot se za gre. Čisto nič vas ne bo manj, ko boste sneli krono iz glave. Na koncu koncev, dokler igramo igro ega smo na nek način otročji. Zato še enkrat igra srca je tukaj zelo pomembna. In poglejte kje vse v svojem življenju nosite maske in se skrivate za nekimi lažnimi maskami, ki niso vi. Ko snamete svojo lažno masko se pokaže vaš pravi jaz. Včasih boli, ko se soočiš sam s sabo vendar je to nujno potrebno, saj ko prideš do svojega pravega bistva vidiš koliko si v resnici lep in kdo sploh si. Ne postavljajte okoli sebe nepotrebnih ščitov, ker vam nihče ničesar noče, samo vaš ego bije bitko, ki vas zna hitro zavesti.

NOTRANJI VIDIK OBEŠENCA JE CESARICA
Cesarica nas uči, da moram znati poskrbeti za sebe in slediti svoji poti srca. Kaj si vi želite, kje je vaša pot srca, in da se ne sprijaznite z nekimi malimi drobtinami in malenkostmi v življenju. V ospredju bodo vsi odnosi povezani z mamo: ve ženske kot mame, kakšne si želite biti kot mame, kakšen odnos imate do svojih mam, hčera, svojih babic… Enako velja za moške, kar pomeni vaš odnos do mame, vaše ženske, žene ter vaših hčera. V ospredju bodo materinske zadeve, ki se bodo pojavljale kot dinamika tega meseca. Poslušajte svoje srce in mu sledite. Ljubite svoje najbližje, negujte jih vendar ne pozabite, da vso to ljubezen morate dati v prvi vrsti sebi, in sprejeti sebe takšne kot ste, da boste lahko sejali seme ljubezni naprej.

Resnica, moč, vedenje naj bo vaše vodilo in sprejmite svojo moč in pričarajte svoj svet.
Kim

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja