Mesec oktober bo v znamenju arhetipa smrt-rojstvo.

Rojstvo in smrt nista dve različni stanji. Sta le različna vidika istega stanja. Gandhi

Simbolika smrt-rojstvo nam podaja vidik odmaknjenosti in opuščanja starih stvari in starih delov nas, ki niso več vibracijsko usklajeni z nami, da se lahko rodijo novi deli nas, nove identitete, novi projekti, nove smeri… Sama prispodoba smrt-rojstvo nas potiska v vpoglede in tiste dele nas, vzorce, odzivanja, ki nas omejujejo in nam ne dovolijo, da bi se lahko izrazili drugače, da bi lahko živeli drugače. A hkrati nam omogoča, da te dele sebe opustimo, da se lahko rodijo in izrazijo deli nas, ki čakajo na prebuditev in vstajenje v nas že dolgo časa, vendar jih nismo bili skozi celotni proces sposobni opazit, in jih obuditi, ker vsak proces zahteva svoj začetek in konec. Po poti, po kateri smo hodili v zadnjem času, je zahtevala ogromno sprememb, vpogledov nekih konkretnih zaključkov, da bomo sedaj lahko začeli in postavljali nove temelje nove smernice v svojih življenjih, bodisi tako privatne kot poslovne.

Skozi celotni proces, ki se bo dogajal ta mesec se bo dogajalo, da se boste odrekli določeni stvarem v vašem življenju, če boste želeli preroditi v večjo in celovitejšo osebo. Pri samem procesu znate zaključevati in prekinjati določene odnose, spremeniti službo, a hkrati začenjati na novo nove projekte, nove veze tako privatne kot poslovno ter nove vidike sebe. Zna se vam dogajati, da vas enostavno ne bodo več veselile stvari do katerih ste do sedaj čutili veselje in skozi to umiranje se vam zna zgoditi, da bodo vaši odnosi, projekti dobili čisto nove smernice v novejši in boljši obliki. Določeni odnosi se bodo zaključili, nekateri se pa znajo roditi v novi obliki še boljši možni obliki kot ste si lahko to predstavljali.

Skozi celotni proces naj vas ne bo strah, opustiti tistih delov vas, ki vam omogočajo tisto cono udobja v kateri se ne morate razvijati več naprej in vam ne prinaša rasti in razvoja v boljše smeri. Spustite in dovolite si, da odide čisto vse v vašem življenju, kar ni več v skladu z vami. Pustite, da “umre” vse kar mora umreti in ne oživljajte več teh delov sebe, ker bodo odšli z razlogom. Tako kot mati narava poskrbi za osnovni proces jeseni, ko listje odpada in ima vse barvitosti v naravi in ko opazuješ naravo je sama jesen nekaj čarobnega, pisanega, lepega a hkrati se narava pripravlja na svoj spanec skozi zimo in na ponovno rojstvo spomladi, ko bo vse zeleno in bo čisto vsako drevo dobilo svoje popke, ki bodo pognali v lepe krošnje dreves. Mati narava ne joka za svojimi listi vendar ponuja, da odide vse kar mora oditi, da lahko mi okusimo tudi druge vidike letnih časov, ki nam ponujajo nove vpoglede, nove izkušnje, uživanja. Podaja nam nove radosti kar pomeni ponuja nam, da pozimi smučamo, se sankamo, uživamo, ko sneži, ko delamo z otroci snežake, ko se kepamo, zato izkoristite ta celotni proces in uživajte v njem.

Notranji vidik smrt-rojstvo je cesar.

Razsvetljeno vodenje je usluga, ne sebičnost. Voditelj raste in vlada dlje, če postavlja blaginjo podanikov nad lastno blaginjo. John Heider, Tao voditeljstva

Cesar je v sami prispodobi, vizionar, graditelj, učitelj, pionir, ki v sami biti predstavlja arhetip očeta. Skozi vidik cesarja se bodo dogajali hitri premiki, lahko bi začeli druge poučevati, učiti, a hkrati skozi ta proces se boste največ naučili in učili vi. Skozi celotni pouk, ki se vam bo dogajal v tem obdobju boste prišli do svojih naukov. Cesar vas nagovarja, da postavite nove temelje, daste sebe na prvo mesto in začnete dajati vse svoje zamisli v bolj otipljivo obliko. Sam vidik cesarja nudi možnosti, da ne boste več vsem in vsakomur na voljo in da se boste začeli hkrati postavljati za sebe. Znajo se lomiti kopije očetovstva. Dinamika povezana z očetom bo v samem ospredju. Oče igra pomembno vlogo v naših življenjih saj smo skozi odnos z očetom gradili svojo moč. Torej dobro poglejte v odnos z očetom, saj smo skozi ta odnos gradile ženske sebe v odnosih z moškimi, moški pa svoj odnos do sebe kot moški. Kakršen koli strah, ali manj vrednost, neljubljenost, nezaščitenost, je lahko neki notranji dejavnik, ki vam ne omogoča, da bi lahko gradili tisto v svojem življenju kar bi si želeli-tako zasebno kot poslovno.

Mesec oktober bo polen nekih novih dinamik, ki nam omogoča nove rasti, zato se podajte in uživajte na tej poti skozi proces, ker samo takrat ko sprejmete svojo moč, skozi proces, ki se bo dogajal lahko zaživite in živite nove dele sebe. Nove vidike sebe, nove poslovne projekte…Uživajte v svojih kreacijah. Bodite vi tiste Cesarice in Cesarji na svojih dvorih, ki pišejo svojo zgodovino.

Resnica, moč, vedenje naj bo vaše vodilo, sprejmite svojo moč in pričarajte svoj svet.
Kim 

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja