Sem mama dveh krasnih duš, ki sta mi bili dani s posebnim namenom. Vsak od mojih dveh otrok mi je bil dan v posebnem življenjskem obdobju. Prvi otrok mi je bil dan, da sem stopila na pot osebne rasti in in poti, po kateri hodim še danes (in bom hodila do konca popotovanja kot duša na tej zemlji) in spoznavam sebe in svetove, ki so okoli nas in se jih eni bolj, drugi manj zavedajo, kar za mene pomeni, da tudi če ni vidno, še ne pomeni, da ne obstaja. Obstaja, samo mi iz svojega trenutnega stanja nismo sposobni videti in čutiti tega na višji vibraciji kot smo mi sami.

 

Ko sem stopila na pot osebnega popotovanja in spoznavanja sebe, sem prišla do spoznanja, da je moje poslanstvo ljudem kazati pot v danih situacijah, kjer ne vidijo izhoda, ne najdejo pravega odgovora , ne vedo kaj jim prinaša izbrana pot in skozi to spoznala, da napačnih poti v življenju ni, saj nas slej kot prej pot pripelje do tja, kamor moramo priti, kar pomeni, da včasih traja malo dlje, v kolikor smo izbrali ovinkasto pot, ki je daljša kot tista, ki je krajša in mogoče tudi bolj strma do samega cilja, kar pa spet za moje spoznanje pomeni, da se pot nikoli ne zaključi, ker so vedno nove želje in nove sanje, ki se nikoli ne končajo.

 

Je pa res, da smo si kot duše izbrali vsak svoj poseben namen in vlogo, ki jo moramo odigrati v tem življenju. Skozi celotno obdobje sem se šolala pri različnih učiteljih, in se še vedno z vsem veseljem šolam in raziskujem različne tehnike, ki so nam podane v življenju kot ključi, ki odklepajo različna vrata, ki jih želimo odkleniti. Spoznala sem se s tehnikami, ki nam pomagajo, da se lažje uglasimo s seboj (svojo dušo) in dopuščanjem željeno v danem trenutku in življenju, kako manifestirati svoje želje, kako se počutiti boljše, kako sploh prepoznati kaj si v življenju želimo. Kaj pomenijo naši datumi rojstev in kakšne darove ter izzive smo prinesli s seboj v to življenje kjer se trenutno nahajamo. Sama pot me je pripeljala tudi do spoznavanja astrologije, saj sem se kot otrok v sebi zavedala, da obstaja več, kot samo to kar vidim. Trenutno sem zaključila program prvega letnika in se z vsem veseljem podajam na pot nadaljnega šolanja in raziskovanja same vede in raziskovanja kdo smo, kam gremo, kaj so naša poslanstva zakaj smo se rodili, kaj nam prinašajo različna obdobja v našem življenju, zakaj nismo srečni, kaj nam kažejo naši odnosi v katere smo vpeti vsak dan, kdaj bo prišla tista prava ljubezen, zakaj se ne počutimo ljubljene, sprejete, raziskovati obilje, ker se v veliki večini vsi osredotočajo na obilje denarja in na ostalo obilje, ki nam je podano v življenju.

 

Še in še bi se dalo postavljati vprašanja, saj je vse to igra brez meja, ki nas pelje skozi naše življenje. Zato z vsemi temi vedami in znanjem pomagam z vsem veseljem vsakemu, ki potrebuje nasvet ali pomoč na svoji poti. Vsa svetovanja so individualna in specifična. Vsakemu posamezniku se posvetim posebej in podrobno, da najdemo tisto pot, ki je za vas prava in najlažja v dani situaciji.

 

Vaša Čarodejka